Καλώς ήρθατε
Με λένε Κατερίνα και για τους φίλους Sue. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην όμορφη Κέρκυρα απ όπου κληρονόμησα τη γλυκιά τρέλα για τη ζωή, την καλλιτεχνική ανησυχία, την τραγουδιστή ομιλία και την αγάπη για τη θάλλασα. Τα τελευταία 7 χρόνια όμως ζω και εργάζομαι στη Θεσσαλονίκη.

Μ’ αρέσουν τα όμορφα αντικείμενα, τα άσπρα λιτά δωμάτια, τα νόστιμα φαγητά, το διάβασμα, η καλή μουσική με ιδιαίτερη προτίμηση στα blues και rock, ό,τι έχει να κάνει με τα καλλιτεχνικά και οι χαρούμενοι άνθρωποι που έχουν την ικανότητα να σου φτιάχνουν τη διάθεση και να σου γεμίζουν το είναι σου με θετική ενέργεια.

Συνήθως θα με βρείτε κάπου χωμένη  να σχεδιάζω (ως γραφίστας που είμαι) στον υπολογιστή, να χειροτεχνώ, να φτιάχνω μουσικές λίστες για τους φίλους ή τη ραδιοφωνική μου εκπομπή και να ονειροπολώ.

Αυτή η σελίδα δεν είναι τίποτε άλλο από το δικό μου διαδικτυακό ημερολόγιο. Ένας χώρος που σκοπό έχει να γίνει “στέκι” όπου θα μοιράζομαι με τους φίλους και τις φίλες, ιδέες, σκέψεις, συνταγές και μικρά μυστικά για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη και πιο απλή.

Την ιδέα για την υλοποίηση της την συνέλαβα μετά από κουβέντα με φίλους και φίλες που είχαν περιορισμένο χρόνο και θέλαν μια λύση, με εργένηδες που δυσκολευονται στις καθημερινές προκλήσεις του σπιτιού και διαβάζοντας για μαμάδες που πολλές φορές πανικόβλητες ψάχνουν τρόπους να έχουν λίγο ελεύθερο χρόνο.

Γι αυτό μη διστάσετε να ρωτήσετε κάτι ή να στείλετε ένα μήνυμα με κάποιες δικές σας λύσεις και ιδέες. Γιατί σκοπός μας πρέπει να είναι μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Γιατί όπως συνέχεια λέω
DREAM, LIVE & LOVE
και αυτό πρέπει να είναι ο στόχος μας