ΑΡΑΚΑΣ ΛΑΔΕΡΟΣ

ΥΛΙΚΑ
500 γρ. κατεψυγμένο αρακά
1 φλ. νερό
1 φλ. χυμό ντομάτας
2 μέτριες πατάτες σε κύβους
2 μέτρια καρότα σε ροδέλες
¼ φλ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
¼ κ.γ. κανέλα
¼ κ.γ. μοσχοκάρυδο
1 κ.σ. ζάχαρη
Ένα ματσάκι άνηθο φρέσκο, ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και ζεσταινουμε σε μέτρια φωτιά.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι και σοτάρουμε για μερικά λεπτά, προσθέτουμε τον αρακά, τις πατάτες και τα καρότα και σοτάρουμε για λίγα λεπτά ακόμη.
Προσθέτουμε το νερό, την κανέλα, το μοσχοκάρυδο και τον άνηθο και αφήνουμε να να βράσουν για περίπου 20 λεπτά.
Κατόπιν προσθέτουμε το χυμό ντομάτας, τη ζάχαρη το αλάτι και το πιπέρι και συνεχίζουμε το βράσιμο μέχρι να έχουν βράσει τα λαχανικά και να έχει μείνει το φαγητό μόνο με τη σάλτσα του

Καλή όρεξη

More in RECIPES
NOODLES ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ 1/3 φλυτζ. σόγια σως 1/3 φλυτζ. Νερό...

Close