ΦΙΛΕΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΠΑΝΕ

ΥΛΙΚΑ
2 φιλέτα κοτόπουλου (ανοιγμένα και χτυπημένα)
3 αυγά
1 κούπα του τσαγιού αλεύρι
1 κ.σ. γραβιέρα τριμμένη
1 κ.γ. θυμάρι ψιλοκομμένο
Ελάχιστο μοσχοκάρυδο
1 ποτήρι του νερού νιφάδες καλαμποκιού (χτυπημένες στο μπλέντερ)
1 κούπα τσαγιού τριμμένη φρυγανιά
Αλάτι
Πιπέρι
Λαδι για τηγάνισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Παίρνουμε τρία μπολ. Στο πρώτο χτυπάμε τα αυγά, στο δεύτερο αναμιγνύουμε τη φρυγανιά με τις νιφάδες καλαμποκιού και στο τρίτο ανακατεύουμε το αλεύρι, το μοσχοκάρυδο, τη γραβιέρα, το θυμάρι και το αλατοπίπερο.
Περνάμε τα φιλέτα από το αλεύρι (τα πιέζουμε δυνατά), τα αυγά και τη φρυγανιά.
Βάζουμε το λάδι να ζεσταθεί σ ένα τηγάνι και τηγανίζουμε τα φιλέτα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά μέχρι να χρυσαφίσουν.
Εναλλακτικά μπορούμε να τα ψήσουμε σε μέτριο φούρνο πάνω σε μια λαδόκολλα
Σερβίρουμε με πολύχρωμη σαλάτα και λαδολέμονο, και σως μαγιονέζα-μουστάρδα.

Καλή όρεξη

More in RECIPES
ΚΡΕΑΤΟΣΟΥΠΑ ΜΕ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΓΡΑΒΙΕΡΑ

ΥΛΙΚΑ ½ κιλό κρέας μοσχάρι 1 κρεμμύδι 2 κουταλιές της σούπας...

Close