ΣΤΡΑΠΑΤΣΑΔΑ

ΥΛΙΚΑ
750 γρ. ντομάτες ώριμες, ξεφλουδισμένες και τριμμένες σε χοντρό τρίφτη
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
½ κουταλάκι ζάχαρη
Αλάτι
Πιπέρι μαύρο
8 αβγά μεσαίου μεγέθους
250 γρ. τυρί φέτα σκληρή, θρυμματισμένη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζετε σε τηγάνι τις ντομάτες, το ελαιόλαδο, τη ζάχαρη, αλάτι, πιπέρι και τα βράζετε σε χαμηλή θερμοκρασία έως ότου απορροφηθούν τα υγρά από τις ντομάτες
Σπάτε τα αβγά σε μπολάκι, τα χτυπάτε και κατόπιν τα προσθέτετε στο τηγάνι
Ρίχνετε τη φέτα στο τηγάνι και ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να ψηθούν τα αβγά, χωρίς όμως να στεγνώσουν τελείως
Προσθέτουμε αλάτι αν χρειαστεί και σερβίρουμε με ψημένο ψωμί.
Ιδανική και για κρύα σάντουιτς

Καλή όρεξη

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in RECIPES
ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΜΕ ΚΡΕΜΥΔΙΑ

ΥΛΙΚΑ 1 κιλό φιλέτο βακαλάο σε φέτες 6 μετρια κρεμμύδια 1...

Close