• In MENU
  • On

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΤΡΩΜΕ; MENU ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 13/11 – 19/11

Και αν αναρωτηθούμε την ώρα που πεινάμε το σίγουρο είναι ότι θα καταφύγουμε στην εύκολη λύση που δεν ειναι φυσικά και η καλύτερη .

“Ας παραγγείλουμε”
Μια καλή ιδέα λοιπόν είναι να έχουμε έναν μπούσουλα στο τι περίπου θέλουμε να φάμε μέσα στην εβδομάδα ώστε να προγραμματίσουμε τα ψώνια μας, να προετοιμάσουμε ό,τι μπορούμε και γιατί όχι να ακολουθήσουμε ένα πλάνο τέτοιο που να καλύπτει όσο γίνεται περισσότερο τις γευστικές μας απαιτήσεις. Εύκολα, γρήγορα και προσιτά λοιπόν τα πιάτα μας όσο γίνεται και πάντα με τη λογική ότι θα μπορεί να τα κάνει ακόμη και ο πιο άσχετος στην κουζίνα.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13/11
ΚΑΝΤΙΝ ΜΠΟΥΤΟΥ ΚΕΦΤΕ

(συνταγή εδώ)

ΤΡΙΤΗ 14/11
ΦΙΟΓΚΑΚΙΑ ΜΕ ΜΠΡΟΚΟΛΟ
ΚΑΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
(συνταγή εδώ)

ΤΕΤΑΡΤΗ 15/11
ΡΕΒΥΘΟΣΟΥΠΑ
(συνταγή εδώ)


ΠΕΜΠΤΗ 16/11
ΤΟΝΟΣΑΛΑΤΑ

(συνταγή εδώ)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/11
ΣΠΑΝΑΚΟΡΙΖΟ

(συνταγή εδώ)

ΣΑΒΒΑΤΟ 18/11
ΦΡΙΤΑΤΑ ΜΕ ΛΙΑΣΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ

(συνταγή εδώ)

ΚΥΡΙΑΚΗ 19/11
ΧΟΙΡΙΝΑ ΦΙΛΕΤΑ ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ

(συνταγή εδώ)

More in MENU
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΤΡΩΜΕ; MENU ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 06/11 – 12/11

Και αν αναρωτηθούμε την ώρα που πεινάμε το σίγουρο είναι ότι...

Close